Vi er en «sint» solfilmhistorie! 
Historien om den bilinteresserte fyren som ble rasende over å mislykkes med solfilm!

Firmaet startet opp i 2011 i en garasje, da en ung, bilinteressert kar var lei av å mislykkes med å frihåndsskjære og montere solfilm på bilene sine. «Det må da finnes en lettere måte??». Resten er – som man pleier å si – historie. Han kjøpte en skjæremaskin, skaffet et skjæreprogram til datamaskinen, og bygde et enkelt produksjonsanlegg hjemme i garasjen for å tilpasse solfilm til bilruter.

montera solfilm proffsguide

For å selge produktet sitt åpnet han i 2012 en nettbutikk  hvor man kunne bestille tilpasset solfilm til bilen sin. I begynnelsen solgtes det en tradisjonell, limbasert solfilm, men denne typen film er vanskelig å montere pent for de aller fleste. Etter å ha lett lenge, fant han en unik solfilm av høy kvalitet, uten lim – en avtagbar solfilm – som både er enklere å montere, og til en betydelig lavere i pris enn tradisjonell lim-montert solfilm. EVOFILM® var født, og suksessen et faktum!

färdigskuren solfilm avtagbar solfilm


I 2016 byttet virksomheten eiere, Vi fortetter i samme ånd, med å jobbe utelukkende for at alle bileiere, uansett kjøretøy eller bilmerke og modell, skal kunne nyte av en kjøligere, penere og tryggere bil med tonede bilruter til en rimelig pris. I dag selges EVOFILM® til bevisste bileiere i alle de nordiske landene, og ekspansjonen fortsetter. Tenk hva dyp kjærlighet til en hobby og litt sinne kan gjøre.

tona rutor med solfilm