Vi er en «sint» solfilmhistorie! 
Historien om den bilinteresserte fyren som ble rasende over å mislykkes med solfilm!

Firmaet startet opp i 2011 i en garasje, da en ung, bilinteressert kar var lei av å mislykkes med å frihåndsskjære og montere solfilm på bilene sine. «Det må da finnes en lettere måte??». Resten er – som man pleier å si – historie. Han kjøpte en skjæremaskin, skaffet et skjæreprogram til datamaskinen, og bygde et enkelt produksjonsanlegg hjemme i garasjen for å tilpasse solfilm til bilruter.

montera solfilm proffsguide

For å selge produktet sitt åpnet han i 2012 en nettbutikk  hvor man kunne bestille tilpasset solfilm til bilen sin. I begynnelsen solgtes det en tradisjonell, limbasert solfilm, men denne typen film er vanskelig å montere pent for de aller fleste. Etter å ha lett lenge, fant han en unik solfilm av høy kvalitet, uten lim – en avtagbar solfilm – som både er enklere å montere, og til en betydelig lavere i pris enn tradisjonell lim-montert solfilm. EVOFILM® var født, og suksessen et faktum!

färdigskuren solfilm avtagbar solfilmI 2016 byttet virksomheten eiere, Vi fortetter i samme ånd, med å jobbe utelukkende for at alle bileiere, uansett kjøretøy eller bilmerke og modell, skal kunne nyte av en kjøligere, penere og tryggere bil med tonede bilruter til en rimelig pris. I dag selges EVOFILM® til bevisste bileiere i alle de nordiske landene, og ekspansjonen fortsetter. Tenk hva dyp kjærlighet til en hobby og litt sinne kan gjøre.

tona rutor med solfilm

EVOFILM drives av EVO International AB, 556808-9659. Vi er lokalisert i Sverige og vi er momsregistrert i Sverige, innenfor EU samt Storbritannia og Norge. Vi betaler selvsagt avtalefestet lønn og arbeidsgiveravgift for våre ansatte. Eieren og administrerende direktør er meg, Peter Modig. Kontakt oss gjerne for ros eller klager på våre produkter eller tjenester.

Frågor om solfilm? Kontakta EVOFILM®.