Vi er EVOFILM!

EVOFILM er et familieeid selskap som produserer modelltilpasset solfilm for biler i vår fabrikk i Helsingborg, Sverige. Vi er et av få selskaper i verden som tilbyr ferdigkuttet non-stick solfilm for nesten alle typer kjøretøy som et DIY-produkt. Hvert år sender vi ut titusenvis av sett med solfilm til dedikerte bileiere over hele verden. 


Vi som leder EVOFILM

EVOFILM er et familiedrevet selskap i to generasjoner. Vi elsker produktet vårt og er stolte av det vi gjør. Vi jobber hardt hver dag for at du skal få en penere, tryggere og penere bil med EVOFILM solfilm. 

Peter modig

Peter Modig

CEO & Eier


Emelie Pettersson

Driftsleder

Elvira Höjman

Teamleder Kundeservice

Susanne Modig

Produksjonssjef & Eier


Sjekk ut våre kunders biler.

Se selv hva kunder fra hele verden synes om EVOFILM og hvordan bilene deres ble.


Vi er en «sint» solfilmhistorie! 
Historien om den bilinteresserte fyren som ble rasende over å mislykkes med solfilm!


Firmaet startet opp i 2011 i en garasje, da en ung, bilinteressert kar var lei av å mislykkes med å frihåndsskjære og montere solfilm på bilene sine. «Det må da finnes en lettere måte??». Resten er – som man pleier å si – historie. Han kjøpte en skjæremaskin, skaffet et skjæreprogram til datamaskinen, og bygde et enkelt produksjonsanlegg hjemme i garasjen for å tilpasse solfilm til bilruter.

montera solfilm proffsguide

For å selge produktet sitt åpnet han i 2012 en nettbutikk  hvor man kunne bestille tilpasset solfilm til bilen sin. I begynnelsen solgtes det en tradisjonell, limbasert solfilm, men denne typen film er vanskelig å montere pent for de aller fleste. Etter å ha lett lenge, fant han en unik solfilm av høy kvalitet, uten lim – en avtagbar solfilm – som både er enklere å montere, og til en betydelig lavere i pris enn tradisjonell lim-montert solfilm. EVOFILM® var født, og suksessen et faktum!

färdigskuren solfilm avtagbar solfilmI 2016 byttet virksomheten eiere, Vi fortetter i samme ånd, med å jobbe utelukkende for at alle bileiere, uansett kjøretøy eller bilmerke og modell, skal kunne nyte av en kjøligere, penere og tryggere bil med tonede bilruter til en rimelig pris. I dag selges EVOFILM® til bevisste bileiere i alle de nordiske landene, og ekspansjonen fortsetter. Tenk hva dyp kjærlighet til en hobby og litt sinne kan gjøre.

tona rutor med solfilm

EVOFILM drives av EVO International AB, 556808-9659. Våre produkter selges kun på nettet. Vi holder til i Sverige og er momsregistrert i Sverige, EU, Storbritannia og Norge. Vi betaler selvfølgelig tarifflønn og arbeidsgiveravgift for våre ansatte. 

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har ris eller ros om våre produkter eller tjenester.

Frågor om solfilm?  Kontakt EVOFILM®.