95% Black
Svart film. Lite innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Noe innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 60%.
50% Smoke
Lett røykfarget film. Diskré innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 50 %.
25% Ice
Svakt isblå film. Normalt innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 85%

BMW 3-serie sedan199 kr

Solfilm til BMW 3-serie sedan alle årsmodeller.
Tilpasset solfilm til alle BMW 3-serie sedan årsmodeller fra år 1990 og fremover. BMW 3-serie sedan har fem ruter bak føreren (bak B-stolpen), hvorav det er én bakrute og fire ruter på passasjerdørene, samt to ruter i framdørene.

Vær oppmerksom på at det finnes ulike karosserimodeller på BMW 3-serie sedan i årsmodellene fra år 1998, 2005 og 2012, slik at du velger riktig!

Kjøp solfilm til framdørene på din BMW 3-serie sedan til redusert pris! (Redusert pris gjelder ved bestilling av solfilm til øvrige ruter bak føreren). Med solfilm på alle rutene får du en penere, tryggere og kjøligere BMW 3-serie sedan.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en avtagbar, limfri solfilm av høyeste kvalitet, produsert i myk PVC. EVOFILM® myk solfilm motstår folder og bøying, og behøver hverken å krympes, formes eller skjøtes for å monteres på en buet rute. EVOFILM® kan tas av og remonteres på BMW 3-serie sedan med samme vellykkede resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® leveres som ferdig tilpasset solfilm til alle BMW 3-serie sedan-er for rask og enkel montering. EVOFILM® solfilm monteres ikke med lim, noe som gjør det svært enkelt å montere solfilmen med et vellykket resultat, uten stygge bobler eller folder! Monteringsredskap og monteringsanvisning medfølger.

Markedets beste garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi tilbyr dessuten omfattende garantier som følger med BMW 3-serie sedan-en din, så dersom solfilmen f.eks. skulle bli skadet ved monteringen, eller opptil to år etter montering, får du en ny solfilm uten ekstra kostnad!