• Solfilm til Citroen Berlingo MPV L1.

95% Black
Svart film. Lite innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Noe innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 60%.
50% Smoke
Lett røykfarget film. Diskré innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 50 %.
25% Ice
Svakt isblå film. Normalt innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 85%

Citroen Berlingo MPV L1199 kr

  • Levert forhåndskutt
  • Verktøysett inkludert
  • Monteringsgaranti 30 dager
  • MERK! Ingen angrerett. Sjekk bestillingen nøye.

Solfilm til Citroen Berlingo MPV L1 alle årsmodeller.
Tilpasset solfilm til alle Citroen Berlingo MPV L1 årsmodeller fra år 2018 og fremover. Citroen Berlingo MPV L1 har sju ruter bak føreren (bak B-stolpen), hvorav det er én hel bakrute, to ruter i bagasjerommet og fire ruter på passasjerdørene, samt to ruter i framdørene. Velg om bakruten er åpningsbar eller ikke.

Vær oppmerksom på at det finnes ulike karosserimodeller på Citroen Berlingo MPV, L1 (short wheel base) og L2 (long wheel base). Dette er solfilm til Citroen Berlingo MPV L1!

Kjøp solfilm til framdørene på din Citroen Berlingo MPV til redusert pris! (Redusert pris gjelder ved bestilling av solfilm til øvrige ruter bak føreren). Med solfilm på alle rutene får du en penere, tryggere og kjøligere Citroen Berlingo MPV.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en avtagbar, limfri solfilm av høyeste kvalitet, produsert i myk PVC. EVOFILM® myk solfilm motstår folder og bøying, og behøver hverken å krympes, formes eller skjøtes for å monteres på en buet rute. EVOFILM® kan tas av og remonteres på Citroen Berlingo MPV med samme vellykkede resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® leveres som ferdig tilpasset solfilm til alle Citroen Berlingo MPV-er for rask og enkel montering. EVOFILM® solfilm monteres ikke med lim, noe som gjør det svært enkelt å montere solfilmen med et vellykket resultat, uten stygge bobler eller folder! Monteringsredskap og monteringsanvisning medfølger.

Markedets beste garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi tilbyr dessuten omfattende garantier som følger med Citroen Berlingo MPV-en din, så dersom solfilmen f.eks. skulle bli skadet ved monteringen får du en ny solfilm uten ekstra kostnad!