• Solfilm til Tesla Model 3. Ferdig tilpasset solfilm til alle Tesla biler.

95% Black
Svart film. Lite innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Noe innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 60%.
50% Smoke
Lett røykfarget film. Diskré innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 50 %.
25% Ice
Svakt isblå film. Normalt innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 85%

Tesla Model 3199 kr

  • Levert forhåndskutt
  • Verktøysett inkludert
  • Monteringsgaranti 30 dager
  • MERK! Ingen angrerett. Sjekk bestillingen nøye.

Solfilm til Tesla Model 3 alle årsmodeller.
Tilpasset solfilm til alle Tesla Model 3 årsmodeller fra år 2018 og fremover. Tesla Model 3 har fem ruter bak føreren (bak B-stolpen), hvorav det er én bakrute og fire ruter på passasjerdørene, samt to ruter i framdørene. Vær oppmerksom på at solfilm for bakvinduet til Tesla Model 3 leveres i to deler for enklere montering. Hvis du vil ha solfilm for glasstaket, kontakt oss for mer informasjon.

Kjøp solfilm til framdørene på din Tesla Model 3 til redusert pris! (Redusert pris gjelder ved bestilling av solfilm til øvrige ruter bak føreren). Med solfilm på alle rutene får du en penere, tryggere og kjøligere Tesla Model 3.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en avtagbar, limfri solfilm av høyeste kvalitet, produsert i myk PVC. EVOFILM® myk solfilm motstår folder og bøying, og behøver hverken å krympes, formes eller skjøtes for å monteres på en buet rute. EVOFILM® kan tas av og remonteres på Tesla Model 3 med samme vellykkede resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® leveres som ferdig tilpasset solfilm til alle Tesla Model 3-er for rask og enkel montering. EVOFILM® solfilm monteres ikke med lim, noe som gjør det svært enkelt å montere solfilmen med et vellykket resultat, uten stygge bobler eller folder! Monteringsredskap og monteringsanvisning medfølger.

Markedets beste garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi tilbyr dessuten omfattende garantier som følger med Tesla Model 3-en din, så dersom solfilmen f.eks. skulle bli skadet ved monteringen får du en ny solfilm uten ekstra kostnad!