• Solfilm til Opel Vivaro L2.

95% Black
Svart film. Lite innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Noe innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 60%.
50% Smoke
Lett røykfarget film. Diskré innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 50 %.
25% Ice
Svakt isblå film. Normalt innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 85%

Opel Vivaro L2199 kr

  • Levert forhåndskutt
  • Verktøysett inkludert
  • Monteringsgaranti 30 dager
  • MERK! Ingen angrerett. Sjekk bestillingen nøye.

Solfilm til Opel Vivaro L2 alle årsmodeller.
Tilpasset solfilm til alle Opel Vivaro L2 (LWB) årsmodeller fra år 2001 til 2014. Opel Vivaro L2 har fem eller sju ruter bak føreren (bak B-stolpen), hvorav det er én bakrute, to ruter i bagasjerommet og to eller fire ruter på passasjerdørene, samt fire ruter i framdørene.

Vær oppmerksom på at det finnes ulike karosserimodeller på Opel Vivaro, L1 SWB (short wheel base) og L2 (long wheel base). Dette er solfilm til Opel Vivaro L2, LWB!

Kjøp solfilm til framdørene på din Opel Vivaro L2 til redusert pris! (Redusert pris gjelder ved bestilling av solfilm til øvrige ruter bak føreren). Med solfilm på alle rutene får du en penere, tryggere og kjøligere Opel Vivaro L2.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en avtagbar, limfri solfilm av høyeste kvalitet, produsert i myk PVC. EVOFILM® myk solfilm motstår folder og bøying, og behøver hverken å krympes, formes eller skjøtes for å monteres på en buet rute. EVOFILM® kan tas av og remonteres på Opel Vivaro L2 med samme vellykkede resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® leveres som ferdig tilpasset solfilm til alle Opel Vivaro-er for rask og enkel montering. EVOFILM® solfilm monteres ikke med lim, noe som gjør det svært enkelt å montere solfilmen med et vellykket resultat, uten stygge bobler eller folder! Monteringsredskap og monteringsanvisning medfølger.

Markedets beste garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi tilbyr dessuten omfattende garantier som følger med Opel Vivaro-en din, så dersom solfilmen f.eks. skulle bli skadet ved monteringen får du en ny solfilm uten ekstra kostnad!