• Solfilm til Audi A5 Coupé 3-d. Ferdig tilpasset solfilm til alle Audi biler.

95% Black
Svart film. Lite innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Noe innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 60%.
50% Smoke
Lett røykfarget film. Diskré innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 50 %.
25% Ice
Svakt isblå film. Normalt innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 85%

Audi A5 Coupé199 kr

  • Limfri film for enkel montering
  • Levert forhåndskutt
  • Verktøysett inkludert
  • Monteringsgaranti 30 dager

  • Bestille enkeltfilmer klikk her
  • MERK! Ingen angrerett. Sjekk bestillingen nøye.

Solfilm til Audi A5 Coupé 3-d alle årsmodeller.
Tilpasset solfilm til alle Audi A5 Coupé 3-dørs årsmodeller fra år 2008 og fremover. Audi A5 Coupé 3-dørs har tre ruter bak føreren, hvorav det er én bakrute og to ruter i passasjerdørene, og to ruter i framdørene.

Vær oppmerksom på at det finnes ulike karosserimodeller på Audi A5 Coupé 3-dørs i årsmodellene fra år 2016, slik at du velger riktig!

Kjøp solfilm til framdørene på din Audi A5 Coupé 3-dørs til redusert pris! (Redusert pris gjelder ved bestilling av solfilm til øvrige ruter bak føreren). Med solfilm på alle rutene får du en penere, tryggere og kjøligere Audi A5 Coupé 3-dørs.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en avtagbar, limfri solfilm av høyeste kvalitet, produsert i myk PVC. EVOFILM® myk solfilm motstår folder og bøying, og behøver hverken å krympes, formes eller skjøtes for å monteres på en buet rute. EVOFILM® kan tas av og remonteres på Audi A5 Coupé 3-dørs med samme vellykkede resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® leveres som ferdig tilpasset solfilm til alle Audi A5 Coupé 3-dørs-er for rask og enkel montering. EVOFILM® solfilm monteres ikke med lim, noe som gjør det svært enkelt å montere solfilmen med et vellykket resultat, uten stygge bobler eller folder! Monteringsredskap og monteringsanvisning medfølger.

Markedets beste garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi tilbyr dessuten omfattende garantier som følger med Audi A5 Coupé 3-dørs-en din, så dersom solfilmen f.eks. skulle bli skadet ved monteringen får du en ny solfilm uten ekstra kostnad!