• Solfilm til Toyota Hilux Crew cab. Ferdig tilpasset solfilm til alle Toyota biler.

95% Black
Svart film. Lite innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Noe innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 60%.
50% Smoke
Lett røykfarget film. Diskré innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 50 %.
25% Ice
Svakt isblå film. Normalt innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 85%

Toyota Hilux Crew cab199 kr

  • Limfri film for enkel montering
  • Levert forhåndskutt
  • Verktøysett inkludert
  • Monteringsgaranti 30 dager

  • Bestille enkeltfilmer klikk her
  • MERK! Ingen angrerett. Sjekk bestillingen nøye.

Solfilm til Toyota Hilux Crew cab alle årsmodeller.
Tilpasset solfilm til alle Toyota Hilux Crew cab årsmodeller fra år 1997 og fremover. Toyota Hilux Crew cab 2015- har fem ruter bak føreren (bak B-stolpen), hvorav det er én bakrute og fire ruter på passasjerdørene, samt to ruter i framdørene. Toyota Hilux 1997-2015 har tre ruter bak føreren, hvorav det er én bakrute og to ruter i passasjerdørene, og to ruter i framdørene. 

Kjøp solfilm til framdørene på din Toyota Hilux Crew cab til redusert pris! (Redusert pris gjelder ved bestilling av solfilm til øvrige ruter bak føreren). Med solfilm på alle rutene får du en penere, tryggere og kjøligere Toyota Hilux Crew cab.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en avtagbar, limfri solfilm av høyeste kvalitet, produsert i myk PVC. EVOFILM® myk solfilm motstår folder og bøying, og behøver hverken å krympes, formes eller skjøtes for å monteres på en buet rute. EVOFILM® kan tas av og remonteres på Toyota Hilux Crew cab med samme vellykkede resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® leveres som ferdig tilpasset solfilm til alle Toyota Hilux Crew cab-er for rask og enkel montering. EVOFILM® solfilm monteres ikke med lim, noe som gjør det svært enkelt å montere solfilmen med et vellykket resultat, uten stygge bobler eller folder! Monteringsredskap og monteringsanvisning medfølger.

Markedets beste garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi tilbyr dessuten omfattende garantier som følger med Toyota Hilux Crew cab-en din, så dersom solfilmen f.eks. skulle bli skadet ved monteringen får du en ny solfilm uten ekstra kostnad!