95% Black
Svart film. Lite innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Noe innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 60%.
50% Smoke
Lett røykfarget film. Diskré innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 50 %.
25% Ice
Svakt isblå film. Normalt innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 85%

Solfilm Kompletteringsgaranti EVOFILM

499.00 kr

374.25 kr

  • Limfri film for enkel montering
  • Levert forhåndskutt
  • Verktøysett inkludert
  • Monteringsgaranti 30 dager

  • Bestille enkeltfilmer klikk her
  • MERK! Ingen angrerett. Sjekk bestillingen nøye.

Kompletteringsgaranti

Her kan du som tidligere har kjøpt hos oss og har et ordrenummer, bestille solfilm til individuelle ruter på bilen din med 30-60% rabatt sammenlignet med vanlig pris. Tilbudet er gyldig i ett år fra leveringsdato på den opprinnelige bestillingen. Verktøysett og EVOGEL følger ikke med men kan kjøpes.

MERK at du må ha et gyldig ordrenummer for å bestille dette produktet. Hvis bestillingen din inneholdt flere forskjellige biler, vennligst spesifiser hvilken bil dette kjøpet gjelder.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en avtagbar, limfri solfilm av høyeste kvalitet, produsert i myk PVC. EVOFILM® myk solfilm motstår folder og bøying, og behøver hverken å krympes, formes eller skjøtes for å monteres på en buet rute. EVOFILM® kan tas av og remonteres med samme vellykkede resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® leveres som ferdig tilpasset solfilm til alle biler for rask og enkel montering. EVOFILM® solfilm monteres ikke med lim, noe som gjør det svært enkelt å montere solfilmen med et vellykket resultat, uten stygge bobler eller folder!

Markedets beste garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi tilbyr dessuten omfattende garantier som følger med bilen din, så dersom solfilmen f.eks. skulle bli skadet ved monteringen får du en ny solfilm uten ekstra kostnad!

OPPFRISK BILEN DIN MED EVOBRITE BILPLEIEPRODUKTER