• Solfilm til Chevrolet Astro. Ferdig tilpasset solfilm til alle Chevrolet biler.

95% Black
Svart film. Lite innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Noe innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 60%.
50% Smoke
Lett røykfarget film. Diskré innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 50 %.
25% Ice
Svakt isblå film. Normalt innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 85%

Chevrolet Astro199 kr

Solfilm til Chevrolet Astro alle årsmodeller.
Tilpasset solfilm til alle Chevrolet Astro årsmodeller fra år 1985 til 1995. Chevrolet Astro har fem ruter bak føreren (bak B-stolpen), hvorav det er tre ruter i bagasjerommet og to ruter på passasjerdørene, samt to ruter i framdørene.

Vær oppmerksom på at det finnes ulike karosserimodeller på Chevrolet Astro, en kort modell (SWB) og en lang modell (LWB), slik at du velger riktig!

Kjøp solfilm til framdørene på din Chevrolet Astro til redusert pris! (Redusert pris gjelder ved bestilling av solfilm til øvrige ruter bak føreren). Med solfilm på alle rutene får du en penere, tryggere og kjøligere Chevrolet Astro.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en avtagbar, limfri solfilm av høyeste kvalitet, produsert i myk PVC. EVOFILM® myk solfilm motstår folder og bøying, og behøver hverken å krympes, formes eller skjøtes for å monteres på en buet rute. EVOFILM® kan tas av og remonteres på Chevrolet Astro med samme vellykkede resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® leveres som ferdig tilpasset solfilm til alle Chevrolet Astro-er for rask og enkel montering. EVOFILM® solfilm monteres ikke med lim, noe som gjør det svært enkelt å montere solfilmen med et vellykket resultat, uten stygge bobler eller folder! Monteringsredskap og monteringsanvisning medfølger.

Markedets beste garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi tilbyr dessuten omfattende garantier som følger med Chevrolet Astro-en din, så dersom solfilmen f.eks. skulle bli skadet ved monteringen, eller opptil to år etter montering, får du en ny solfilm uten ekstra kostnad!