• Solfilm til Chevrolet Corvette. Ferdig tilpasset solfilm til alle Chevrolet biler.

95% Black
Svart film. Lite innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Noe innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 60%.
50% Smoke
Lett røykfarget film. Diskré innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 50 %.
25% Ice
Svakt isblå film. Normalt innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 85%

Chevrolet Corvette199 kr

  • Levert forhåndskutt
  • Verktøysett inkludert
  • Monteringsgaranti 30 dager
  • MERK! Ingen angrerett. Sjekk bestillingen nøye.

Solfilm til Chevrolet Corvette alle årsmodeller.
Tilpasset solfilm til alle Chevrolet Corvette årsmodeller fra år 1968 og fremover. Chevrolet Corvette har tre ruter bak føreren, hvorav det er én bakrute og to ruter i passasjerdørene, og to ruter i framdørene. Chevrolet Corvette 1968-2013 har én bakrute og to ruter i framdørene. 

Vær oppmerksom på at det finnes ulike karosserimodeller på Chevrolet Corvette, slik at du velger riktig! Corvette C3 (1968-1982), Corvette  C4 (1984-1996), Corvette C5 (1997-2004) och Corvette C6 (2005-2013) og Corvette C7 (2014-)

Kjøp solfilm til framdørene på din Chevrolet Corvette til redusert pris! (Redusert pris gjelder ved bestilling av solfilm til øvrige ruter bak føreren). Med solfilm på alle rutene får du en penere, tryggere og kjøligere Chevrolet Corvette.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en avtagbar, limfri solfilm av høyeste kvalitet, produsert i myk PVC. EVOFILM® myk solfilm motstår folder og bøying, og behøver hverken å krympes, formes eller skjøtes for å monteres på en buet rute. EVOFILM® kan tas av og remonteres på Chevrolet Corvette med samme vellykkede resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® leveres som ferdig tilpasset solfilm til alle Chevrolet Corvette-er for rask og enkel montering. EVOFILM® solfilm monteres ikke med lim, noe som gjør det svært enkelt å montere solfilmen med et vellykket resultat, uten stygge bobler eller folder! Monteringsredskap og monteringsanvisning medfølger.

Markedets beste garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi tilbyr dessuten omfattende garantier som følger med Chevrolet Corvette-en din, så dersom solfilmen f.eks. skulle bli skadet ved monteringen får du en ny solfilm uten ekstra kostnad!