• Solfilm til Isuzu Extended Cab. Ferdig tilpasset solfilm til alle Isuzu biler.

95% Black
Svart film. Lite innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Noe innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 60%.
50% Smoke
Lett røykfarget film. Diskré innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 50 %.
25% Ice
Svakt isblå film. Normalt innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 85%

Isuzu Extended Cab199 kr

Solfilm til Isuzu Extended Cab alle årsmodeller.
Tilpasset solfilm til alle Isuzu Extended Cab årsmodeller fra år 2012 og fremover. Isuzu Extended Cab har tre ruter bak føreren, hvorav det er én bakrute og to ruter i passasjerdørene, og to ruter i framdørene.

Kjøp solfilm til framdørene på din Isuzu Extended Cab til redusert pris! (Redusert pris gjelder ved bestilling av solfilm til øvrige ruter bak føreren). Med solfilm på alle rutene får du en penere, tryggere og kjøligere Isuzu Extended Cab.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en avtagbar, limfri solfilm av høyeste kvalitet, produsert i myk PVC. EVOFILM® myk solfilm motstår folder og bøying, og behøver hverken å krympes, formes eller skjøtes for å monteres på en buet rute. EVOFILM® kan tas av og remonteres på Isuzu Extended Cab med samme vellykkede resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® leveres som ferdig tilpasset solfilm til alle Isuzu Extended Cab-er for rask og enkel montering. EVOFILM® solfilm monteres ikke med lim, noe som gjør det svært enkelt å montere solfilmen med et vellykket resultat, uten stygge bobler eller folder! Monteringsredskap og monteringsanvisning medfølger.

Markedets beste garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi tilbyr dessuten omfattende garantier som følger med Isuzu Extended Cab-en din, så dersom solfilmen f.eks. skulle bli skadet ved monteringen, eller opptil to år etter montering, får du en ny solfilm uten ekstra kostnad!