• Solfilm til Mitsubishi L300.

95% Black
Svart film. Lite innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Noe innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 60%.
50% Smoke
Lett røykfarget film. Diskré innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 50 %.
25% Ice
Svakt isblå film. Normalt innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 85%

Mitsubishi L300199 kr

  • Limfri film for enkel montering
  • Levert forhåndskutt
  • Verktøysett inkludert
  • Monteringsgaranti 30 dager

  • Bestille enkeltfilmer klikk her
  • MERK! Ingen angrerett. Sjekk bestillingen nøye.

Solfilm til Mitsubishi L300 alle årsmodeller.
Tilpasset solfilm til alle Mitsubishi L300 årsmodeller fra år 2005 til 2012. Mitsubishi L300 har ni ruter bak føreren (bak B-stolpen), hvorav det er én bakrute, fire ruter i bagasjerommet (2-delt) og fire ruter på passasjerdørene (2-delt), samt to ruter i framdørene.

Kjøp solfilm til framdørene på din Mitsubishi L300 til redusert pris! (Redusert pris gjelder ved bestilling av solfilm til øvrige ruter bak føreren). Med solfilm på alle rutene får du en penere, tryggere og kjøligere Mitsubishi L300.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en avtagbar, limfri solfilm av høyeste kvalitet, produsert i myk PVC. EVOFILM® myk solfilm motstår folder og bøying, og behøver hverken å krympes, formes eller skjøtes for å monteres på en buet rute. EVOFILM® kan tas av og remonteres på Mitsubishi L300 med samme vellykkede resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® leveres som ferdig tilpasset solfilm til alle Mitsubishi L300-er for rask og enkel montering. EVOFILM® solfilm monteres ikke med lim, noe som gjør det svært enkelt å montere solfilmen med et vellykket resultat, uten stygge bobler eller folder! Monteringsredskap og monteringsanvisning medfølger.

Markedets beste garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi tilbyr dessuten omfattende garantier som følger med Mitsubishi L300-en din, så dersom solfilmen f.eks. skulle bli skadet ved monteringen får du en ny solfilm uten ekstra kostnad!