• Solfilm til Range Rover. Ferdig tilpasset solfilm til alle Range Rover biler.

95% Black
Svart film. Lite innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Noe innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 60%.
50% Smoke
Lett røykfarget film. Diskré innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 50 %.
25% Ice
Svakt isblå film. Normalt innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 85%

Range Rover199 kr

Solfilm til Range Rover alle årsmodeller.
Tilpasset solfilm til alle Range Rover årsmodeller fra år 1970 og fremover. Range Rover har sju ruter bak føreren (bak B-stolpen), hvorav det er tre ruter i bagasjerommet og fire ruter på passasjerdørene, samt to ruter i framdørene.

Vær oppmerksom på at det finnes ulike karosserimodeller på Range Rover i årsmodellene fra år 1996, 2002 og 2011, slik at du velger riktig!

Kjøp solfilm til framdørene på din Range Rover til redusert pris! (Redusert pris gjelder ved bestilling av solfilm til øvrige ruter bak føreren). Med solfilm på alle rutene får du en penere, tryggere og kjøligere Range Rover.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en avtagbar, limfri solfilm av høyeste kvalitet, produsert i myk PVC. EVOFILM® myk solfilm motstår folder og bøying, og behøver hverken å krympes, formes eller skjøtes for å monteres på en buet rute. EVOFILM® kan tas av og remonteres på Range Rover med samme vellykkede resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® leveres som ferdig tilpasset solfilm til alle Range Rover-er for rask og enkel montering. EVOFILM® solfilm monteres ikke med lim, noe som gjør det svært enkelt å montere solfilmen med et vellykket resultat, uten stygge bobler eller folder! Monteringsredskap og monteringsanvisning medfølger.

Markedets beste garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi tilbyr dessuten omfattende garantier som følger med Range Rover-en din, så dersom solfilmen f.eks. skulle bli skadet ved monteringen, eller opptil to år etter montering, får du en ny solfilm uten ekstra kostnad!