EVOGEL.
En liten produkt utgjør stor forskjell!

Inngår uten ekstra kostnad!

EVOGEL er en monteringsgelé for montering av solfilm på biler. Geleen appliseres i et tynt lag rundt vinduets kant med en svamppensel (følger med) før montering av filmen. Geleen er transparent og luktfri, og fungerer som en ekstra klebing på filmens kanter f.eks. på vinduer med rasterprikker. Selvfølgelig er geleen helt usynlig når monteringen har tørket og den er enkel å vaske vekk om man vil fjerne solfilmen. EVOGEL er et verdensunikt produkt som vi hos EVOFILM er helt alene om – det finnes kun hos oss – og inngår selvfølgelig uten ekstra kostnader i vårt fine verktøyskit. (EVOGEL selges ikke separat, men fås ved kjøp av EVOFILM).

No more kantslipp med EVOGEL!
Kantslipp etter montering av solfilm kan skje den beste. Ofte avhenger den av en kombinasjon av brist i rengjøringen, uaktsom skraping og for rask tørking. Med EVOGEL minsker risikoen for kantslipp, da geleen fungerer som et usynlig «lim» som holder kanten på filmen fast under tørkingen. 


Ingredients: Water, VP/VA, Copolymer, Triethanolamine, Acrylates Crosspolymer-3, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycering.