• Solfilm til Toyota Hiace alle årsmodeller.

95% Black
Svart film. Lite innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Noe innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 60%.
50% Smoke
Lett røykfarget film. Diskré innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 50 %.
25% Ice
Svakt isblå film. Normalt innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 85%

Toyota Hiace199 kr

  • Levert forhåndskutt
  • Verktøysett inkludert
  • Monteringsgaranti 30 dager
  • MERK! Ingen angrerett. Sjekk bestillingen nøye.

Solfilm til Toyota Hiace alle årsmodeller.
Tilpasset solfilm til alle Toyota Hiace årsmodeller fra år 2004 og fremover. Toyota Hiace har sju ruter bak føreren (bak B-stolpen), hvorav det er tre ruter i bagasjerommet og fire ruter på passasjerdørene, samt fire ruter i framdørene.

Vær oppmerksom på at det finnes ulike karosserimodeller på Toyota Hiace. Dette er solfilm for den korte karossen. 

Kjøp solfilm til framdørene på din Toyota Hiace til redusert pris! (Redusert pris gjelder ved bestilling av solfilm til øvrige ruter bak føreren). Med solfilm på alle rutene får du en penere, tryggere og kjøligere Toyota Hiace.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en avtagbar, limfri solfilm av høyeste kvalitet, produsert i myk PVC. EVOFILM® myk solfilm motstår folder og bøying, og behøver hverken å krympes, formes eller skjøtes for å monteres på en buet rute. EVOFILM® kan tas av og remonteres på Toyota Hiace med samme vellykkede resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® leveres som ferdig tilpasset solfilm til alle Toyota Hiace-er for rask og enkel montering. EVOFILM® solfilm monteres ikke med lim, noe som gjør det svært enkelt å montere solfilmen med et vellykket resultat, uten stygge bobler eller folder! Monteringsredskap og monteringsanvisning medfølger.

Markedets beste garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi tilbyr dessuten omfattende garantier som følger med Toyota Hiace-en din, så dersom solfilmen f.eks. skulle bli skadet ved monteringen, eller opptil to år etter montering, får du en ny solfilm uten ekstra kostnad!